کاپ کیک کدوحلوایی

يکشنبه 27 بهمن 1398
18:15
احمد رضایی

یکی از محبوب ترین کیک ها ، کاپ کیک ها هستند که علاوه بر خوشمزه بودن بسیار پر طرفدار هستند و علتش این است که بافت نرم و سرو راحتی دارند و زود هم پخته میشود. کاپ کیک ها انواع مختلفی دارند که به جرات میتوان گفت تمام طعم هایشان خوشمزه هستد.

در این بخش میخواهیم به پخت کاپ کیک کدو حلوایی بپردازیم و یکی از دستور تهیه های بی نظیر را امتحان کنیم.

مواد لازم :
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیره انگور یا شیره خرما ۱/۳ لیوان
ماست ۱/۴ لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
پوره کدو حلوایی ۷۵ گرم
پودر دارچین ۱/۴ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل نوک ق چ
کشمش ۴۰ گرم
گردوی نگینی شده ۳۰ گرم


[ بازدید : 137 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه 3 نوع غذای خورشتی(خورشت بادمجان ، خورشت فسنجان و خورشت بامیه)

چهارشنبه 23 بهمن 1398
22:29
احمد رضایی

خورش به گروهی از غذاها گفته می‌شود که ترکیبی آب‌دار از سبزیجات سرخ شده یا حبوبات آب‌پز هستند که معمولاً همراه با گوشت پخته و کمی آب سرو می‌شوند.

کلمه خورش از برساخت‌های فعل خوردن است. در ایران قدیم قوت اصلی مردم نان بوده‌است و برای قابل خوردن کردن آن چیزی با آن همراه می‌کردند که به آن «نان خورش» می‌گفتند. مثلاً سعدی می‌گوید «یکی نان خورش جز پیازی نداشت». به تدریج واژه خورش به مفهومی جدا از نان گفته می‌شود تا جایی که امروزه معمولاً خورش‌ها همراه با برنج (پلو یا چلو) خورده می‌شوند.


[ بازدید : 130 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه 3 نوع شیرینی خوشمزه

يکشنبه 20 بهمن 1398
16:36
احمد رضایی

طرز تهیه گز

از جمله سوغاتی های اصفهان می توان به گز در میان سوغاتی های بسیار فراوان این شهر زیبا اشاره کرد ، اصولا گز را از بازار ها و مغازه ها خریداری کرده اید اما این بار پیشنهاد ما به شما این است که گز را در خانه به عنوان شیرینی درست نمایید.


[ بازدید : 133 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

سالاد کلم انار

يکشنبه 13 بهمن 1398
1:29
احمد رضایی

یکی از سالادهای خوشمزه فصل پاییز ، سالاد کلم و انار است که بسیار زیبا و خوشمزه است .این سالاد با رنگ دلنشینی که دارد باعث باز شدن اشتها و رنگین کردن سفره پذیرایی می شود. سالاد کلم و انار همان طور که ار نامش پیداست با کلم و انار دون شده تهیه میشود که بسیار پر خاصیت هستند.

از این رو پیشنهاد میکنیم حتما این سالاد خوشمزه را امتحان کنید و از طعم بی نظیرش بی بهره نمانید.

مواد لازم :

کلم سفید خرد شده یک پیمانه
کلم بنفش خرد شده یک پیمانه
هویج رنده شده نصف پیمانه
انار دون شده یک پیمانه
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه


[ بازدید : 137 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه کامل و خوشمزه “عدس پلو” جا افتاده با نکات تکمیلی

شنبه 28 دی 1398
15:57
احمد رضایی

عدس پلو جزو پلوهای مخلوط و فوق العاده خوشمزه ایرانی می باشد که طرفدارن بسیاری دارد.این پلو همان طور که از نامش پیداست از عدس تشکیل شده که عدس از حبوبات بی نظیر و پر خاصیت است.

عدس پلو در کنار کشمش و گوشت چرخ گرده و زعفرام دم کرده بسیار خوش عطر و رنگ است و برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است. در ایران عدس پلو را در مجالس مذهبی و عزاداری ها به عنوان نذری درست میکنند. که اگر اسرار درست کردن آن را بلد باشید از خوردنش سیر نمیشوید.

مواد مورد نیاز جهت تهیه عدس پلو

برنج :3 پیمانه

عدس :یک و نیم پیمانه

گوشت چرخ کرده :300 گرم

پیاز داغ نگینی خرد شده:5 ق غ

کشمش پلویی :1 پیمانه

خرما :200 گرم

دارچین:2 قاشق غ

نمک ، روغن و زعفران آب کرده :به میزان لازم


[ بازدید : 112 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه “باقالی پلو با ماهیچه”

پنجشنبه 26 دی 1398
8:39
احمد رضایی

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه مجلسی

مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه

  • ماهیچه با استخوان گوسفندی :3 عدد
  • پیاز خلالی شده :2 عدد
  • سیر رنده شده :3 حبه
  • برگ مو :3 عدد
  • پودر پاپریکا :1 ق چ
  • فلفل سیاه :نصف ق چ
  • جوز هندی :نصف ق چ
  • زعفران دم کرده :3 ق غ
  • نمک :به میزان لازم

درست کردن باقلا پلو با ماهیچه



[ بازدید : 151 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

حلوا پسته

دوشنبه 23 دی 1398
15:45
احمد رضایی

حلوا یک دسر قدیمی و سنتی است که از دیر باز در سفرهای ایرانی چشم نوازی میکند .حلوا انواع طعم ها و رنگ های مختلف دارد که بی اغراق میتوان گفت همه آنها خوشمزه و لذیذ هستد.

در ایران حلوا را بیشتر در برای مجالس مذهبی و عزاداری پذیرایی می کنند. اینبار برای شما طرز تهیه حلوای پسته را آموزش میدهیم که بی شک یکی از چندین حلوا های خوشمزه و بی نظیر است.

مواد لازم برای حلوا پسته:

آرد سفید 300 گرم.

کره گیاهی 150 گرم.

پودر پسته 300گرم.

پودر قند 1 پیمانه.

پودر هل 1 قاشق مرباخوری


[ بازدید : 107 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

طرز تهیه باقالی پلو با مرغ : اصولی وحرفه ای درست کنید

دوشنبه 23 دی 1398
12:52
احمد رضایی

باقالی پلو درست کردن حرفه ای

باقالی پلو با مرغ و یا باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای اصیل و مجلسی ما ایرانی هاست.که بسیار لذیذ و پر طرفدار است.فقط در طبخ این غذا باید یک سری اصول و نکات مهم آن را رعایت کنید تا بتوانید بهترین باقالی پلو را تهیه و تدارک ببینید.

باقالی پلو



[ بازدید : 142 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

با فرهنگ، روحیات و آشپزی ایتالیایی بیشتر آشنا شوید

يکشنبه 15 دی 1398
12:47
احمد رضایی

ایتالیایی ها اصولاً ملتی با فرهنگ بوده و از ادبیات، هنر، شعر و موسیقی بسیار غنی برخوردار هستند و اعتقاد آن ها به مذهب کاتولیک بر تمامی جنبه های هنری و فرهنگی این کشور نفوذ داشته است. ایتالیایی ها سخت پایبند به مذهب هستند و آداب و رسوم فرهنگی آنان از مذهبشان سرچشمه می گیرد. ایتالیایی ها بیشتر در تعطیلات خود در جشن های کلیسای کاتولیک شرکت می کنند. در نظر مردم این کشور «جشن نام گذاری » هر کس مهم تر از جشن تولد او به شمار می رود، زیرا هر فرد ایتالیایی را به نام یکی از قدیسان می خوانند. میان مردم و قدیسان رابطه ای نزدیک وجود دارد. هر روستایی ایتالیایی قدیسی دارد که حامی اوست و مردم شهر از قدیس خود انتظار دارند که شهر را از گزند حوادث بر کنار دارد و در عوض مردم به وی، کلیسا و کشیش، هدایایی چون جواهراتی که باید به تاج قدیس نصب شود و پوشش مخصوص محراب را اختصاص می دهند و در حق وی طاعت و عبادت و مراسم مذهبی به جای می آورند. ایتالیایی ها بر حسب فطرت ورزش دوست هستند و به فوتبال و انواع و اقسام مسابقه ها دلبستگی دارند. از جمله ورزش های رایج آنان اسکی و کوه نوردی است. در میان طبقه مرفه نیز، بازی های تنیس و گلف طرفداران زیادی دارد.



[ بازدید : 126 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

مربای کدو حلوایی

شنبه 7 دی 1398
19:22
احمد رضایی

مربا ها یک چاشنی خوشمزه و مناسب در کنار نان ، کره و خامه می باشند که در وعده صبحانه و عصرانه بسیار کاربرد دارند .مربا ها با انواع مختلف میوه ها تهیه میشوند و تنوع زیادی دارند.

در این مطلب شما را با طرز تهیه مربای کدو حلوایی آشنا میکنیم که حتما میدانید کدو حلوایی چقدر خاصیت دارد و مربای آن بسیار لذیذ و خوش طعمو رنگ است.

مواد لازم:
کدو حلوایی ۲ کیلو
شکر ۲ کیلو
آب چهار و نیم پیمانه
آهک ۱ بسته ( ۱ لیوان)
آبلیمو ۱ ق و یا جوهر لیمو


[ بازدید : 112 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]

ادامه مطلب

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]