نکات مهم و کلیدی در تهیه “بستنی وانیلی”
بستنی ها دسر های پر طرفداری هستند که خوردن آن برای همه افراد بخصوص کودکان بسیار دلچسب است. شاید فک کنید که بستنی مخصوص فصل تابستان است ولی بستنی در روز های برفی هم طرفداران خاص خود را دارد و همیشه بساط بستنی فروش ها در همه ی فصل های سال به راه است.در بین این همه طعم های بستنی میتوان به بستنی وانیلی اشاره کرد که بسیار خوشمزه و خوش عطر و طعم است.
مواد لازم بستنی وانیلی :
- زرده تخم مرغ : 18 عدد
- خامه سفت :4 پیمانه
- مخلوط مساوی از شیر و خامه :4 پیمانه
- شکر :½1 پیمانه
- وانیل :به مقدار کم
طرز تهیه بستنی وانیلی :
برای درست کردن بستنی وانیلی ابتدا یک ظرف بزرگ استیل را از قبل داخل فریزر قرار دهید و صبر کنید تا ظرف کاملا یخ شود.
داخل ظرفی دیگر شیر و خامه را با مقداری وانیل مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا فقط گرم شوند
سپس شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و بعد هم زدن این دو مخلوط ، نیمی از مخلوط کرم خامه را به آن اضافه کنید وخوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.سپس بقیه خامه گرم شده را اضافه کنید و مجددا روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند.مواد را روی حرارت انقدر هم بزنید تا چیزی روی قاشق نمناند و سر بخورد.
در این مرحله ظرفی را که داخلش فریزر قرار دادیم در می آوریم و داخل آن مقداری یخ میریزیم و از آب پر می کنیم.
کاسه کوچک دیگری را داخل کاسه یخ و آب میگذاریم و مخلوط بستنی را داخل آن میریزیم و هم میزنیم
آنقدر هم میزنیم تا بستنی فرم بگیرد.اگر هم دستگله بستی ساز دارید میتوانید مواد خامه ای حرارت داده را داخلش بریزید و بستنی را تهیه کنید.
نکات تکمیلی در مورد بستنی وانیلی
بستنی وانیلی جزو دسر - انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
بستنی وانیلی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
[ بازدید : 193 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]