دستور تهیه مربای تمشک

پنجشنبه 1 آبان 1399
9:21
احمد رضایی

تمشک از میوه های خوشمزه و پرخاصیت فصل تابستان است که میتوان آن را برای تزیین انواع کیک ها و دسر ها استفاده کرد. علاوه بر زمان استفاده تازه از آن میتوان ، از تمشک مربا و یا مارمالا خوشمزه و خوش طعمی را میتوان ذرست کرد که بسیار لذیذ است.


طرز تهیه مربای تمشک:

برای درست کردن “مربای تمشک” خوشمزه ابتدا شکر را با آب درون یه قابلمه لعابی بریزید و بگذارید تا قوام بیاد. سپس تمشک را به شکر قوام آمده اضافه کنید.

مربای تمشک

مواد لازم مربای تمشک

  • 5 لیوان تمشک
  • 7 لیوان شکر
  • تقریبا دو لیوان آب
  • آبلیمو

طرز تهیه مربای تمشک:

تمشک ها را ابتدا بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آن برود.

سپس آنها را داخل قابلمه ای بریزید و شکر را روی آن بپاشید.

قابلمه را در یخچال قرار دهید تا چند ساعت بماند و شکر به خورد تمشک ها برود.

بعد از حدود 7 تا 8 ساعت 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.

وقتی مربا به غلظت رسید شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه نمایید.

آبلیمو باعث میشود مربا کپک نزند.

مربا را داخل شیشه های تمیز بریزید و بگذارید تا خنک شوند. سپس در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید.

طعم ترش و ملس مربای تمشک در کنار خامه ، کره و نان در وعده های صبحانه بسیار دلچسب است .

مربا را به مدت یکسال میتوانید در یخچال نگهداری کنید.

منبع: matbakhman


[ بازدید : 137 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]