دستور تهیه مربای تمشک
تمشک از میوه های خوشمزه و پرخاصیت فصل تابستان است که میتوان آن را برای تزیین انواع کیک ها و دسر ها استفاده کرد. علاوه بر زمان استفاده تازه از آن میتوان ، از تمشک مربا و یا مارمالا خوشمزه و خوش طعمی را میتوان ذرست کرد که بسیار لذیذ است.
طرز تهیه مربای تمشک:
برای درست کردن “مربای تمشک” خوشمزه ابتدا شکر را با آب درون یه قابلمه لعابی بریزید و بگذارید تا قوام بیاد. سپس تمشک را به شکر قوام آمده اضافه کنید.
مواد لازم مربای تمشک
- 5 لیوان تمشک
- 7 لیوان شکر
- تقریبا دو لیوان آب
- آبلیمو
طرز تهیه مربای تمشک:
تمشک ها را ابتدا بشویید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافه آن برود.
سپس آنها را داخل قابلمه ای بریزید و شکر را روی آن بپاشید.
قابلمه را در یخچال قرار دهید تا چند ساعت بماند و شکر به خورد تمشک ها برود.
بعد از حدود 7 تا 8 ساعت 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
وقتی مربا به غلظت رسید شعله را خاموش کنید و آبلیمو را اضافه نمایید.
آبلیمو باعث میشود مربا کپک نزند.
مربا را داخل شیشه های تمیز بریزید و بگذارید تا خنک شوند. سپس در آن را محکم ببندید و در یخچال نگهدارید.
طعم ترش و ملس مربای تمشک در کنار خامه ، کره و نان در وعده های صبحانه بسیار دلچسب است .
مربا را به مدت یکسال میتوانید در یخچال نگهداری کنید.
منبع: matbakhman
[ بازدید : 137 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]