طرز تهیه نان بازلاما

چهارشنبه 3 دی 1399
10:34
احمد رضایی

مواد لازم نان بازلاما:

آرد : 6 لیوان
خمیر مایه خشک (5گرم یا یک قاشق غذاخوری سرصاف) : نصف پاکت
نمک : 1قاشق مربا خوری
آب : به اندازه نیاز
جعفری و روغن زیتون : برای روی نان

طرز تهیه نان بازلاما ترکیه‌ای بدون نیاز به فر - کتاب کاله

دستور نان بازلاما:

آرد ،خمیر مایه و نمک را در کاسه ای با هم مخلوط کنید و کم کم به آنها آب ولرم اضافه کنید تا مواد آرد خمیر شوند.
سپس روی خمیر را بپوشانید و خمیر را به مدت نیم ساعت استراحت دهید.بعد از اینکه خمیر پف کرد از آن بردارید و به شکل پند چانه گرددر آوردید و به مدت 10 دقیقه مجددا آن را استراحت دهید.

خمیر ها را بعد از استراحت دوم روی سطح کارتان بچینید و با کمک وردنه آن را پهن کنید و در تابه ای که روی گاز داغ شده دو طرف آنها را بپزید و سرخ کنید.

روغن زیتون و جعفری خیلی ریز شده را با هم ترکیب کنید و با برس بر روی نان های پخته شده بکشید و سرو کنید.

منبع: prepare.food


[ بازدید : 127 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]