نکاتی درباره نگهداری نان لواش

سه شنبه 14 مرداد 1399
9:20
احمد رضایی

نان لواش نان ترد و نازکی است که ضخامت آن حدود سه میلی متر میشود و که از خمیر فطیر یا خمیر کم ورآمده پخته می شود.

ریشه و اصالت نان لواش متعلق به جمهوری ارمنستان است.

این نان که در بیشتر نقاط ایران پخته می شود از نان های سنتی و کهن ایرانیان است .برای تهیه نان لواش از آرد سبوس گرفته ، خمیر مایه و مقداری نمک استفاده میشود.

نان لواش بخاطر اینکه سبوس ندارد و مصرف آن مانند شکر و قند است ، فرد را دچار چاقی می کند و مصرف زیاد آن هم توصیه نمیشود.

توصیه میشود برای نگهداری نان آن را داخل یخچال قرار ندهید چون خیلی زودتر بیات میشود و اگر بخواهید نان را به مدت طولانی نگهداری کنید بهتر است آن را به اندازه دلخواه برش بدهید و در یک نایلون کلفت قرار دهید و در فریزر نگهداری کنید.

نان های لواش خانگی را بر روی ساچ و یا یک تابه نسوز می پزند.

منبع: ncook


[ بازدید : 103 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]